Julen er uden sammenligning den mest traditionsrige og folkelige højtid herhjemme. Alle sejl sættes til for at skabe den optimale, stemning omkring familiefesten, eller årets firma julefrokost. Det samme gør sig gældende hos Rastaurant ET, hvor køkkenet og restauranten emmer af julestemning og højt humør.
Julen er uden sammenligning den mest traditionsrige og folkelige højtid herhjemme. Alle sejl sættes til for at skabe den optimale, stemning omkring familiefesten, eller årets firma julefrokost.
Det samme gør sig gældende hos Restaurant ET, hvor køkkenet og restauranten emmer af julestemning og højt humør.
MENU
Forret
Helleflynder ”Carpaccio” med sortiment af danske jordskokker, citronconfit og syltede kastanjer
&
Hovedret
Fransk and ”Vendée” med pastinakcremé, brændt smør, salat på danske rosenkål, skalotteløg og sauce Bigarade
Ande kan udskiftes med Kalvenakke:)
&
Dessert
”Snebold” med Franske kirsebær, marcipan, vanille, iscreme på mandel og karamel